Službena stranica općine Feričanci.

Tražeći neke dokumente na bivšoj stranici općine uvidjeli smo da je stranica spremna na uređenje i osvježavanje. Ponudili smo redizajn stranice klijentu kome se ta ideja svidjela i dogovorili smo posao.

Pri izradi stranice bitno je bilo da svi dokumenti budu jasno vidljivi odnosno da ih se rasporedi po kategorijama, istaknu oni najbitniji i da se korisnik što lakše snađe na stranici. Dakako, stranica je morala biti responzivna – bez toga ne započinjemo redizajn.

Malo je više.

 

Na samoj naslovnici nalazi se 5 zadnjih objava i 5 natječajnih objava. smatramo da je to ono što korisnike najviše zanima i odmah im je to ”pri ruci”. U lijevom sidebaru koji vas prati gdje god otišli na stranici nalazi se menu, vremenska prognoza, posljednje objave, posljednje dodani dokumenti te kategorije objava. Na samom dnu je poveznica na galeriju slika. Taj sidebar je tu opet zbog korisnika. Odete li npr. na kontakte ili neku drugu stranicu, a došli ste pročitati zadnju objavu, ne morate se vraćati na vijesti ili početnu stranicu već klikom na objavu u lijevom sidebaru otvarate objavu.

Na stranici možete pronaći i kontakt podatke svih udruga na području općine i saznati nešto o općini i naseljima unutar općine. Statut općine, poslovnik općinskog vijeća, prostorni planovi i službeni glasnici su istaknuti pri samom vrhu pod dokumentima kako ih ne biste morali tražiti među ostalim dokumentima.

Jedna vrlo bitna stvar je da se stranica učitava za samo 885ms što znači da nećete gubiti vrijeme na čekanje.

Pogledajte i prosudite sami!

Pogledaj!