Stranica za sve ljubitelje fitnessa. I one koji će to postati.

DSRV-Viking postoji već 4 godine i vrlo su aktivni. Treniraju svi, od običnih rekreativaca do profesionalnih sportaša. 2 trenera, 6 skupina, 100 članova, zar treba dodatno objašnjenje i razlog zašto ne imati svoju web stranicu?

Ponudili smo izradu web stranice i klijent je pristao. Moderna, responzivna web stranica s blogom, foto i video galerijom, opisom svake grupe i trenera, terminima, kontakt podacima i ono najvažnije što je klijent označio kao ”must have” jeste vježbe i pokreti – -video tutoriali kako pravilno izvoditi koju vježbu.

Jednostavno. Profesionalno.

Klijent je inzistirao da boje budu crvena, bijela i crna što smo prihvatili te smo boje iskoristili kako bismo odvojili pojedine dijelove stranice te na taj način stvorili jedan profesionalan izgled. Stranica je povezana s Facebook i Instagram profilom te Youtube kanalom klijenta. Kako smo već rekli, ”must have” dio stranice  je mjesto gdje su tutoriali s vježbama i pokretima za vježbače početnike, a kako je stranica responzivna, tutoriale možete lako pratiti i odrađivati trening uz mobitel ili tablet bilo gdje.

Uza sve to lako možete provjeriti vrijeme treninga, pročitati novosti i savjete na blogu te pogledati zanimljivu foto i video galeriju.

Sve u svemu jednostavna, responzivna i moderna web stranica koja ispunjava sve ono što je klijent htio. Kada je klijent zadovoljan, mi smo još zadovoljniji!

Pogledaj!