Najam apartmana u Staroj Novalji.

Apartmani Lovaković nalaze se nekoliko metara od mora u mjestu Stara Novalja na otoku Pagu. Privatna plaža, osiguran parking, pristupačni domaćini, brod, jetski i još puno toga učiniti će Vaš odmor boljim nego što ste zamislili.

S klijentom smo dogovorili izradu responzivne web stranice. Uz kratki opis svakog od apartmana popraćen ikonama koje prikazuju najbitnije, postavljanja galerije i kreiranja kontakt forme, zadatak je bio napraviti  i višejezičnost. To smo i učinili.

Lako je rezervirati apartman.

Pošto klijent posjeduje 6 različitih apartmana, izradili smo kontakt forme za svaki apartman zasebno kako bi klijentu upiti i booking apartmana bili pregledni. Kada gost pošalje mail s upitom ili želi bookirati apartman, klijent dobiva e-mail u čijem naslovu je napisan apartman za koji se upit odnosi, a u nastavku poruke detalji upita kao npr. datum dolaska i odlaska. Na taj način klijent može voditi urednu evidenciju i neće se pogubiti u moru upita za apartmane. Još jedna bitna stvar, a to je responzivan dizajn stranice, odnosno prilagođena je svim vrstama ekrana.

Zaključak – jednostavna, responzivna i višejezična web stranica koja je zadovoljila zahtjeve klijenta, a sigurni smo da će zadovoljiti i korisnike.

Pogledaj!