Najam apartmana na otoku Rabu.

Apartmani Debelić nalaze se stotinjak metara od mora u mjestu Barbat na otoku Rabu. Prelijepi apartmani kao i ljubazni domaćini učiniti će Vaš odmor boljim nego što ste mogli zamisliti.

Klijentica nas je nazvala i dogovorili smo izradu nove, modernije, bolje i responzivne web stranice. Uz opis svakog od apartmana i kreiranja kontakt forme, zadatak je bio napraviti  i višejezičnost. To smo i učinili.

Kakva je to stranica bez logo znaka? Stoga smo besplatno izradili logo za našu klijenticu.

Sve na dlanu.

Pošto je stranica responzivna, vodili smo računa da lijepo izgleda i na mobitelu te da je sve pristupačno i dostupno korisniku bez puno muke. Pri opisu apartmana koristili smo ikonice koje naglašavaju bitne stvari za goste poput besplatnog korištenja wi-fi i parkinga. Slike apartmana se vrte u slideru kojim korisnik stranice sam može upravljati te vraćati ili ubrzati listanje slika klikom na navigacijske strijelice.

Zaključak – jednostavna, responzivna i moderna web stranica koja odrađuje svoj posao kako treba. Klijentica je zadovoljna odrađenim poslom, a mi smo ponosni na još jedan projekt u našem portfoliju.

Pogledaj!