Kreativnost i ljubav prema web dizajnu pretvorili smo u posao

Unikatan ili već postojeći dizajn

Izrada loga

Povezivost s društvenim mrežama

Ugovaranje hostinga i domene

Brzina realizacije

Responzivan web dizajn

Ukratko o nama

Hektor design je brand obrta Hektor-posredovanje. Osnovani smo 2016. godine. Prvobitna djelatnost obrta bila je posredovanje, što i danas radimo, međutim kako je vrijeme odmicalo odlučili smo uvesti izradu web stranica i web trgovina u našu ponudu – što se pokazalo kao dobar korak.

Ljubav prema web dizajnu i kreativnost naši su glavni aduti. Svaki klijent nam je važan stoga se trudimo odraditi posao najbolje moguće, i naravno, u najkraćem mogućem roku. Iza nas je nekoliko projekata koje smo odradili, a njih možete vidjeti u našem portfoliu.

Smatramo da bi svaki poslovni subjekt trebao posjedovati svoju web stranicu, malu web priču koja govori o njemu jer u današnje vrijeme prvo mjesto gdje ljudi traže informacije o nekome ili nečemu je internet. Tako je nastao naš slogan – Kreirajmo Vašu web priču!

Trenutno radimo na WordPress i OpenCart platformama, međutim, ukoliko klijent inzistira na nekoj drugoj platformi pokušati ćemo izaći u susret klijentu i udovoljiti njegovim željama i potrebama. Uz izradu web stranica i web shopova ujedno vršimo i održavanje istih.

Nadamo se da smo Vam se lijepo predstavili i stvorili Vam želju za suradnju. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite zatražiti ponudu slobodno nas kontaktirajte.

Uzmite svoje mjesto na internetu, kreirajmo Vašu web priču!

OpenCart

90%

WordPress

95%

WooCommerce

95%

HTML/CSS

95%

Logo dizajn

90%

Photoshop

85%
1
GODINU RADIMO
9
ODRAĐENA PROJEKTA
1
PROJEKATA U IZRADI